Кава в зернах «Hazelnut»
- Відправляємо по Україні через служби Нова Пошта, Укрпошта
- Самовивіз з кав'ярень торгової мережі DATIS
- Готівкою, на карту Приват банка, післяплатою, за допомогою платіжної системи LiqPay
- Обжарка кавових зерен на професійному ростері п'ять днів на тиждень
- Ми зберігаємо каву в зернах, а помел робимо безпосередньо перед відправкою під ваше замовлення
- Нараховуємо 5% від вартості покупки на ваш бонусний рахунок для сплати наступних замолвень
-
Ступінь обсмажування Середня
-
Регіон Південна Америка
-
Вид зерна Арабіка
-
Смак Лісовий горіх
Смак кави: Лісовий горіх.
Ростер для обсмажування: Toper TKM SX-10.
Ступінь обсмажування: середня.
Вид кави: Арабіка.
Як готувати: чашка, турка, мока, крапельна кавоварка, френч-прес.
Упаковка: Дой-пак.
Смакові якості лоту
Завдяки аромату фундука в каві з'являються легкі нотки горіхових цукерок праліне. Смак з тонами карамелі та шоколаду. Трохи терпкий присмак з відтінками деревини.
Походження
Ідея пити каву з горіхами не є новою: у багатьох кав'ярнях до напоїв пропонують додати мигдаль, фундук, кеш’ю або кедр. На наш погляд, горіхи добре доповнюють кавовий смак, роблячи його більш щільним.
Ми зупинилися на смаку «Лісовий горіх», тому що в поєднанні з ним арабіка виходить особливо ароматною і набуває оксамитового післясмаку. Ті, хто особливо полюбляють експериментувати, можуть додати до цієї кави один з наших сиропів. Зі смаком «Лаванда» вийде яскраве, незвичайне поєднання. Сироп «Лісовий горіх» ще більше посилить присутність фундука. «Шоколадне печиво» додасть солодкості та підкреслить какао-тони.
Процес ароматизації
Для створення ароматизованої кави ми беремо 100% арабіку і додаємо до неї натуральний харчовий ароматизатор, який не несе шкоди організму.
Після обсмажування і дегазації настає етап, коли зерна немов сорбент вбирають в себе навколишні запахи. Якраз в цей момент ми і додаємо до них харчовий ароматизатор: ретельно перемішуємо все в тарі і залишаємо так на кілька днів.
Рекомендації з приготування
Рекомендуємо готувати лот «Hazelnut» в турці, крапельній кавоварці, гейзерній кавоварці, френч-пресі, або відразу в чашці. Уточніть при замовленні ваш спосіб приготування, і ми зробимо під нього помел, який в повній мірі розкриє смак цієї кави.
Важливо! Ми не рекомендуємо готувати ароматизовану каву в еспресо-машині (домашній кавоварці), тому що:
- ароматизатор може залишити сліди на ємності для зерен, і тим самим псувати її зовнішній вигляд;
- під час помелу на ножах залишаються частинки ароматизатора, які потрапляють в іншу чашку при наступному заварюванні. Якщо після ароматизованого лота приготувати каву без добавок, то залишки ароматизатора можуть негативно вплинути на смак напою.
Ароматизовану каву краще молоти на окремій кавомолці або замовити у нас відразу помел під чашку або турку. Для еспресо-машин пропонуємо вибрати каву з моно-сортів або один з фірмових блендів DATIS.
Кава лісовий горіх така смакота, а в поєднанні з сиропом солона карамель або лісовий горіх -неймовірнє задоволення. Дякую!!
Доброго дня. Дякуємо, що обираєте нас.❤️
Доброе утро! У меня утро началось с кофе и сиропа. Это божественно. Однозначно ещё вернусь к вам за покупками.
Доброе утро.)) Очень рады, что Ваше утро началось так прекрасно❤️ Спасибо за обратную связь, для нас это очень важно.
Добрый день, получила посылку, кофе отменно пахнет, спасибо за быструю доставку❤️
Добрый день. Очень рады, что Вам нравится наш кофе.))Спасибо за обратную связь.))