Какао алкалізований
- Відправляємо по Україні через служби Нова Пошта, Укрпошта.
- Самовивіз з кав'ярень торгової мережі DATIS.
- Готівкою;
- На карту Приват банка;
- Післяплатою;
- За допомогою платіжної системи LiqPay.
- Нараховуємо 5% від вартості покупки на ваш бонусний рахунок для сплати наступних замолвень.
Смак: какао, шоколад;
Склад: какао порошок Premium, алкалізований; 20-22%
Вага: 100 г.
Пакування: дой-пак;
Виробник: ТМ «DATIS»;
Країна виробництва: Україна.
Какао-порошок виготовлений з найкращих зерен какао, оброблених з використанням алкалізації, що надає йому гладкість та зберігає його неповторний смак. Він не містить доданих цукрів або штучних добавок, тільки чистий, натуральний смак чорного какао.
Застосування у стравах
З какао-порошком можна приготувати безліч смачних напоїв та страв, ось кілька прикладів:
- какао з молоком або гарячий шоколад; кава з какао;
- солодкі страви: використовуйте какао-порошок для приготування шоколадних соусів та глазурі для десертів, пирогів, морозива або фруктів;
- смузі: додайте какао-порошок до вашого улюбленого смузі разом з фруктами, молоком або йогуртом для створення смачного та поживного напою;
- шоколадні трюфелі: змішайте какао з шоколадом, вершками, горіхами та сухофруктами.
Насолоджуйтесь, експериментуйте зі смаками та створюйте справжні кулінарні шедеври!
Спосіб приготування та рекомендації
Команда Datis протестувала декілька рецептів та пропонує вам пропорції для приготування найсмачнішого какао-напою:
- на 200 мл молока — 6 г какао;
- на 350 мл молока —10 г какао;
- на 500 мл молока —15 г какао.
Рекомендуємо спочатку насипати какао-порошок, потім влити невелику кількість молока. Ретельно перемішуємо, щоб отримати однорідну консистенцію без грудочок. Далі додаємо залишок молока і готуємо на середньому вогні. Після закипання напій має пару хвилин настоятися, щоб отримати більш насичений смак. Перед подачею ще раз ретельно перемішуємо.
Це наш варіант застосування. Ви ж можете готувати так, як підказує ваш внутрішній кулінарний геній :)
Бажаємо натхнення і будемо щиро вдячні, якщо розповісте про свій досвід у відгуках.
Умови зберігання: зберігати у закритому місці без прямого потрапляння сонячних променів.