Сиропи для кондитерки
-
Спочатку новинки
-
За популярністю
-
За зростанням ціни
-
За зменшенням ціни
Сиропи в кондитерській справі застосовують для просочення коржів, приготування глазурі для пряників, драже та фруктів. Ще їх додають в креми, прошарки та муси.
Сиропи для кондитерки – як вибрати найсмачніший
При виборі сиропу для торта ґрунтуються на сполучуваності інгредієнтів. Просочення, начинка та бісквіт повинні доповнювати один одного, щоб смак десерту вийшов гармонійним.
Наприклад, якщо начинка буде тільки з крему, то в якості просочення можна використовувати сиропи зі смаком кави, алкогольних напоїв, ванілі, шоколаду. Якщо ж в начинці будуть фрукти, то просочення теж може бути фруктовим, цитрусовим або ягідним. Для горіхових тортів підійде наповнювач з фундука, макадамії, мигдалю і т.д.
Просочення з сиропу додають в класичні та масляні бісквіти. В торти зі сметанним кремом воно швидше за все не знадобиться, так як коржі будуть зволожувати молочні продукти.
Різновиди сиропів для кондитерки
Сиропи розрізняють за кількістю цукру в складі:
- розчин з часткою цукру 30-60% застосовують для приготування варення та консервованих компотів;
- розчин з часткою цукру 40-80% підходить для просочення, глазурі; з нього роблять напівфабрикати для приготування карамелі.
Лінія DATS відноситься до групи міцних сиропів, вміст цукру в яких 66-67%.
Ще сиропи ділять за смаком:
- фруктово-ягідні;
- кавові;
- шоколадні;
- горіхові;
- зі смаком алкогольних напоїв.
З лінії сиропів DATIS найчастіше для кондитерки беруть смаки «Карамель», «Бейліс», «Ірландський лікер», «Тірамісу».
Купити сироп для кондитерки в Києві, Харкові, Україні
В асортименті компанії DATIS більше 30 смаків сиропів для кондитерських виробів. Ми відправляємо товари в усі міста України, включаючи Харків та Київ.
Щоб купити наповнювачі недорого, скористайтеся пропозицією для оптових покупців. Для цього заповніть форму на сторінці Опт.