Замовлення приймаються 24/7
0
0
0 грн
Ваш кошик порожній

Для здійснення замовлення додайте вподобані товари в кошик через каталог

Кава в зернах з кислинкою

Фільтри
    Назад
    Ціна
    Назад
    Вид зерна
    Назад
    Тип зерна
    Назад
    Ступінь обсмажування
    Назад
    Регіон
    Назад
    Баланс смаку
    Назад
    Смак
    Назад
    Міцність
    Назад
    Насиченість
    Назад
    Гіркота
    Назад
    Кислинка
    Фільтри
    Сортування: За популярністю
    Кислинка:
    Насиченість:
    Гіркота:
    Міцність:
    125 г
    182 ₴
    Топ продажів
    Кава в зернах «Ethiopia Aricha»
    Кислинка:
    Насиченість:
    Гіркота:
    Міцність:
    125 г
    245 ₴
    Кислинка:
    Насиченість:
    Гіркота:
    Міцність:
    125 г
    130 ₴
    Кислинка:
    Насиченість:
    Гіркота:
    Міцність:
    125 г
    130 ₴
    Кислинка:
    Насиченість:
    Гіркота:
    Міцність:
    125 г
    136 ₴
    Кислинка:
    Насиченість:
    Гіркота:
    Міцність:
    125 г
    245 ₴
    Кислинка:
    Насиченість:
    Гіркота:
    Міцність:
    125 г
    155 ₴
    Кислинка:
    Насиченість:
    Гіркота:
    Міцність:
    125 г
    152 ₴
    Кислинка:
    Насиченість:
    Гіркота:
    Міцність:
    125 г
    135 ₴
    Кислинка:
    Насиченість:
    Гіркота:
    Міцність:
    125 г
    135 ₴
    Кислинка:
    Насиченість:
    Гіркота:
    Міцність:
    125 г
    135 ₴
    Кислинка:
    Насиченість:
    Гіркота:
    Міцність:
    125 г
    130 ₴

    Ті, хто тільки починають знайомитися з кавової культурою, часто ставляться до кави з кислинкою з обережністю, уявляючи собі відверто кислий напій, розрахований швидше «на любителя», ніж на широку аудиторію. Але бувалі кавомани знають, що правильна кислинка - неагресивна, а витончена, надає смаку легкість і повноту.

    Кава в зернах з кислинкою – особливості

    Кислинка в каві може проявлятися в тонах цитрусових, фруктів, ягід або квітів, а іноді складатися відразу з декількох дескрипторів.

    На рівень кислинки в приготованому кави впливають:

    Особливості теруару. Мінеральний склад ґрунту, кліматичні умови, висота зростання – всі ці фактори впливають на склад зерен і роблять смаки різних сортів такими несхожими один на одного.

    Ступінь і профіль обсмажування. Під кожен лот підбирається своя схема обсмажування, яка допомагає вивести сильні сторони зерна на передній план. Сорти, для яких важлива кислинка, часто обсмажують в ягідному профілі до слабкого або середнього ступеня.

    Спосіб приготування. Від способу приготування і розміру помелу залежить швидкість екстракції і, відповідно, рівень кислотності кави. Для вашої зручності ми додаємо на сторінку з карткою лота тільки ті способи помелу, які підходять цьому сорту. Ви вибираєте тільки спосіб приготування, а помел під нього ми зробимо самі.

    Для кого підходить кава з кислинкою

    Ми рекомендуємо лоти з кислинкою тим, кому подобається поєднання кави з цитрусовими фруктами. Якщо ви такого ще не пробували, то рекомендуємо почати з сортів зі збалансованим смаком. Потім поспостерігаєте за відчуттями, чого хочеться більше: кислотності, гіркоти або всього достатньо. Остаточні висновки про каву з кислинкою краще робити після того, як спробуєте різні сорти і способи приготування.

    Купити каву в зернах з кислинкою в Києві, Харкові, Україні

    В інтернет-магазині Datis представлені лоти з різним рівнем кислотності. Орієнтуйтеся на значення в рядку «кислинка», де 5 зерен –це яскрава багатогранна кислотність, 1 зерно – ледь вловима її присутність.

    Доставляємо кави до Харкова, Києва та інших міст України.

    Показати