Замовлення приймаються 24/7
0
0
0 грн
Ваш кошик порожній

Для здійснення замовлення додайте вподобані товари в кошик через каталог

Кава в зернах середнього обсмаження

Фільтри
    Назад
    Ціна
    Назад
    Вид зерна
    Назад
    Тип зерна
    Назад
    Ступінь обсмажування
    Назад
    Регіон
    Назад
    Баланс смаку
    Назад
    Смак
    Назад
    Міцність
    Назад
    Насиченість
    Назад
    Гіркота
    Назад
    Кислинка
    Фільтри
    Сортування: За популярністю
    Кислинка:
    Насиченість:
    Гіркота:
    Міцність:
    125 г
    106 ₴
    Топ продажів
    Кава в зернах «Arabica Aroma»
    Кислинка:
    Насиченість:
    Гіркота:
    Міцність:
    125 г
    159 ₴
    Топ продажів
    Кава в зернах «Baileys»
    Кислинка:
    Насиченість:
    Гіркота:
    Міцність:
    125 г
    149 ₴
    Топ продажів
    Кава в зернах «Tiramisu»
    Кислинка:
    Насиченість:
    Гіркота:
    Міцність:
    125 г
    149 ₴
    Кислинка:
    Насиченість:
    Гіркота:
    Міцність:
    125 г
    182 ₴
    Кислинка:
    Насиченість:
    Гіркота:
    Міцність:
    125 г
    149 ₴
    Кислинка:
    Насиченість:
    Гіркота:
    Міцність:
    125 г
    149 ₴
    Кислинка:
    Насиченість:
    Гіркота:
    Міцність:
    125 г
    125 ₴
    Новинка
    Кава без кофеїну в зернах «Ethiopia Decaf»
    Кислинка:
    Насиченість:
    Гіркота:
    Міцність:
    125 г
    165 ₴
    Кислинка:
    Насиченість:
    Гіркота:
    Міцність:
    125 г
    149 ₴
    Кислинка:
    Насиченість:
    Гіркота:
    Міцність:
    125 г
    135 ₴
    Кислинка:
    Насиченість:
    Гіркота:
    Міцність:
    125 г
    149 ₴

    На шляху від плантації до чашки кава змінює свій колір кілька разів. Спочатку на деревах з'являються зелені ягоди, які з часом дозрівають і червоніють. Стиглі ягоди збирають, а потім обробляють: сушать, очищають від шкірки, м'якоті, пачменту. Залежно від способу обробки, зерна стають зелених та жовтих відтінків, іноді з домішками сірих і блакитних тонів.

    Під час обсмажування зерно набуває коричневого кольору. Залежно від тривалості обсмажування можна отримати каву зі світлим, середнім або темним ступенем обсмажування. Чим довше обсмажуємо, тим темніше і глибше виходить відтінок.

    Кава в зернах середнього обсмаження – особливості

    Кава середнього обсмаження зустрічається найчастіше, тому що при такій тривалості обсмажування розкривається смакової потенціал більшості зерен. Він має збалансований смак, де кислота і гіркота присутні у відносно рівних кількостях. При цьому в каві світлого обжарювання переважає кислинка з дескрипторами фруктів, ягід і квітів, а в каві темного обсмаження – гірчинка з дескрипторами шоколаду, горіхів, карамелі, спецій і диму.

    Для кого підходить кава середнього обсмаження

    Ми рекомендуємо каву середнього обсмаження цінителям збалансованого смаку. А ще тим, хто поки не визначився, що подобається більше - кислинка чи гірчинка.

    Кава середнього обсмаження відмінно підходить для приготування в турці, гейзерній кавоварці, френч-пресі, V60, пуровері, електричній кавоварці та чашці.

    Купити каву в зернах середнього обсмаження в Києві, Харкові, Україні

    В інтернет-магазині Datis представлені моносорти і фірмові бленди із середнім ступенем обсмажування. Ступінь обсмажування вказана в картці товару в блоці з основними характеристиками.

    Купити зернову каву можна замовити через корзину або за телефоном зі сторінки «Контакти». Замовлення доставляємо до Києва, Харкова та інших міст України.

    Показати