Кава в зернах середнього обсмаження
-
Спочатку новинки
-
За популярністю
-
За зростанням ціни
-
За зменшенням ціни
На шляху від плантації до чашки кава змінює свій колір кілька разів. Спочатку на деревах з'являються зелені ягоди, які з часом дозрівають і червоніють. Стиглі ягоди збирають, а потім обробляють: сушать, очищають від шкірки, м'якоті, пачменту. Залежно від способу обробки, зерна стають зелених та жовтих відтінків, іноді з домішками сірих і блакитних тонів.
Під час обсмажування зерно набуває коричневого кольору. Залежно від тривалості обсмажування можна отримати каву зі світлим, середнім або темним ступенем обсмажування. Чим довше обсмажуємо, тим темніше і глибше виходить відтінок.
Кава в зернах середнього обсмаження – особливості
Кава середнього обсмаження зустрічається найчастіше, тому що при такій тривалості обсмажування розкривається смакової потенціал більшості зерен. Він має збалансований смак, де кислота і гіркота присутні у відносно рівних кількостях. При цьому в каві світлого обжарювання переважає кислинка з дескрипторами фруктів, ягід і квітів, а в каві темного обсмаження – гірчинка з дескрипторами шоколаду, горіхів, карамелі, спецій і диму.
Для кого підходить кава середнього обсмаження
Ми рекомендуємо каву середнього обсмаження цінителям збалансованого смаку. А ще тим, хто поки не визначився, що подобається більше - кислинка чи гірчинка.
Кава середнього обсмаження відмінно підходить для приготування в турці, гейзерній кавоварці, френч-пресі, V60, пуровері, електричній кавоварці та чашці.
Купити каву в зернах середнього обсмаження в Києві, Харкові, Україні
В інтернет-магазині Datis представлені моносорти і фірмові бленди із середнім ступенем обсмажування. Ступінь обсмажування вказана в картці товару в блоці з основними характеристиками.
Купити зернову каву можна замовити через корзину або за телефоном зі сторінки «Контакти». Замовлення доставляємо до Києва, Харкова та інших міст України.