Кава в зернах «Amaretto»
- Відправляємо по Україні через служби Нова Пошта, Укрпошта
- Самовивіз з кав'ярень торгової мережі DATIS
- Готівкою, на карту Приват банка, післяплатою, за допомогою платіжної системи LiqPay
- Обжарка кавових зерен на професійному ростері п'ять днів на тиждень
- Ми зберігаємо каву в зернах, а помел робимо безпосередньо перед відправкою під ваше замовлення
- Нараховуємо 5% від вартості покупки на ваш бонусний рахунок для сплати наступних замолвень
-
Ступінь обсмажування Середня
-
Регіон Південна Америка
-
Вид зерна Арабіка
-
Смак Амарето
Смак кави: Амарето.
Ростер для обсмажування: Toper TKM SX-10.
Ступінь обсмажування: середня.
Вид кави: Арабіка.
Як готувати: чашка, турка, мокко, крапельна кавоварка, френч-прес.
Упаковка: Дой-пак.
Смакові якості лоту
Аромат італійського лікеру Амарето надає каві нотки солодкого мигдалю, абрикоса та спецій. Насичений смак з нотами карамелі та приємною шоколадної гірчинкою.
Походження
Ідея створення кави «Амарето» з'явилася завдяки ностальгії за минулим сторіччям. В кінці 1980-их років дивовижна квадратна пляшка лікеру Амарето часто займала почесне місце на святковому столі в якості дефіцитного імпортного алкоголю.
У 1990-их роках Амарето став головним атрибутом романтичних побачень. Вважалося, що солодко-гіркуватим смаком цього міцного напою можна причарувати будь-яку даму.
Ароматизований лот «Амарето» створює не менш затишну атмосферу своїм насиченим горіхово-фруктовим ароматом. А що б було ще смачніше, рекомендуємо подавати каву з морозивом або сиропами DATIS «Шоколад», «Карамель», «Лісовий горіх».
Процес ароматизації
Для створення ароматизованої кави ми беремо 100% арабіку і додаємо до неї натуральний харчовий ароматизатор, який не несе шкоди організму.
Після обсмажування і дегазації настає етап, коли зерна немов сорбент вбирають в себе навколишні запахи. Якраз в цей момент ми і додаємо до них харчовий ароматизатор: ретельно перемішуємо все в тарі і залишаємо так на кілька днів.
Рекомендації з приготування
Рекомендуємо готувати лот «Amaretto» в турці, крапельній кавоварці, гейзерній кавоварці, френч-пресі, або відразу в чашці. Уточніть при замовленні ваш спосіб приготування, і ми зробимо під нього помел, який в повній мірі розкриє смак цієї кави.
Важливо! Ми не рекомендуємо готувати ароматизовану каву в еспресо-машині (домашній кавоварці), тому що:
- ароматизатор може залишати сліди на ємності для зерен, і тим самим псувати її зовнішній вигляд;
- під час помелу на ножах залишаються частинки ароматизатора, які потрапляють в іншу чашку при наступному заварюванні. Якщо після ароматизованого лота приготувати каву без добавок, то залишки ароматизатора можуть негативно вплинути на смак напою.
Ароматизовану каву краще молоти на окремій кавомолці або замовити у нас відразу помел під чашку або турку. Для еспресо-машин пропонуємо вибрати каву з моно-сортів або один з фірмових блендів DATIS.
Доброго дня! Отримала посилочку) Дуже вам дякую за оперативність і смачну каву..Це моя нова любов)) Багато вам клієнтів бажаю, процвітання вашій кампанії , мирного неба і гарного дня!!
Добрий день!Дякуємо за Ваш відгук!♥️
Добрый день, спасибо большое за оперативность и презент, буду тестировать!
Добрый день! Благодарим за обратную связь, очень рады что Вам все понравилось. Хорошего дня!
Спробувала вашу каву. Я в шоці - ЦЕ НЕЙМОВІРНО СМАЧНООО!!! Дякую вам, тепер не зможу без вашої кави жити❤️❤️ А помол відразу в чашку це взагалі попадання в саме сердечко ❤️❤️
Дякуємо за відгук. Ми дуже раді що Ви залишилися задоволені!♥️
Добрый день. Получили очередную посылку. Как всегда всё на лучшем уровне. Спасибо за вашу работу. Довольна качеством и скоростью. Теперь я ваш постоянный клиент.
Добрый день. Выражаем благодарность от Всей нашей команды, каждый Ваш отзыв дает нам большую мотивацию быть еще лучше ❤️