Замовлення приймаються 24/7
0
0
0 грн
Ваш кошик порожній

Для здійснення замовлення додайте вподобані товари в кошик через каталог

Datis: Смажимо в Україні!

Останні 7 років в Україні спостерігається справжній кавовий бум. Основні тенденції – зменшення частки споживання домашньої кави на користь напоїв «на винос» та перехід з розчинної кави на натуральне зерно.

Datis: Смажимо в Україні!
Datis: Смажимо в Україні!
Datis: Смажимо в Україні!
Datis: Смажимо в Україні!
Дотримуючись збільшення попиту, обсяги українського кавового виробництва також зростають. І сьогодні українські компанії з обсмаження не поступаються європейським брендам в технологічності та смаку кави. А ще, маючи статус національних виробників, підтримують економіку країни.

DATIS - компанія з європейськими технологіями та українською душею

Щоб створювати для вас смачну зернову каву, ми відповідально контролюємо кожен етап виробництва:

Відстежуємо свіжі кавові збори по всьому світові, а потім замовляємо зерна безпосередньо з плантацій. Періодично відвідуємо плантації особисто, щоб відібрати сорти з найяскравішою смаковою гамою.

Поціновувачам – свіжообжарена каву, країні – економічна вигода.

Обсмажуємо зерна в ростері компанії «TOPER» – однієї з кращих в світі з виробництва кавового обладнання. Ростер індивідуальної збірки з комп'ютерним управлінням допомагає нам розкрити аромат кавових зерен до найтонших відтінків.

Поціновувачам – свіжообжарена каву, країні – економічна вигода.

Вчимося обсмажуванню у світових гуру кавової індустрії. Міцгі знання в поєднанні з українською гостинністю допомагають нам створювати сервіс, який відповідає стандартам провідних кавових культур світу.

Свіжість – беззаперечна перевага української кави

Свіжість обсмажування – один з головних чинників, що впливають на смак кави. Чим більше часу проходить з моменту обсмажування, тим слабше стає смак. Вже через 21 день після обсмажування кавові зерна починають втрачати насиченість, через 2 місяці – позбавляються більше 60% смако-ароматичних відтінків.

Для нас важливо, щоб ви отримали каву в самому розквіті смаку, тому ми відправляємо зерна в торговий обіг вже через 4 дні після обсмажування. А якщо протягом місяця після обсмаження не встигаємо продати всю кількість, то залишки знімаємо з продажу.

Що стосується імпортної кави, вона потрапляє до українців вже не в найсвіжішому стані. Адже тільки на її транспортування йде понад 30 днів:

Поціновувачам – свіжообжарена каву, країні – економічна вигода.

Купуй українське – плати українцям

Обираючи українську кави, ви підтримуєте економіку держави, в якій вчитеся, працюєте і будуєте сім'ю. Обираючи каву DATIS, ви стаєте частиною сім'ї кавових гурманів України.

Попередня статтяНаступна стаття
Вас може зацікавити
05.10.2021
Денис розповідає про свою улюблену каву та показує, як її смачно приготувати
Докладніше
04.08.2021
Та що означає символіка компанії? Ви питали — ми відповідаємо.
Докладніше
02.03.2021
Розповідає Денис Погорілий - директор компанії DATIS і майстер з обсмажування кавових зерен.
Докладніше