Замовлення приймаються 24/7
0
0
0 грн
Ваш кошик порожній

Для здійснення замовлення додайте вподобані товари в кошик через каталог

Datis: Смажимо в Україні!

Останні 7 років в Україні спостерігається справжній кавовий бум. Основні тенденції – зменшення частки споживання домашньої кави на користь напоїв «на винос» та перехід з розчинної кави на натуральне зерно.

Datis: Смажимо в Україні!
Datis: Смажимо в Україні!
Datis: Смажимо в Україні!
Datis: Смажимо в Україні!
Дотримуючись збільшення попиту, обсяги українського кавового виробництва також зростають. І сьогодні українські компанії з обсмаження не поступаються європейським брендам в технологічності та смаку кави. А ще, маючи статус національних виробників, підтримують економіку країни.

DATIS - компанія з європейськими технологіями та українською душею

Щоб створювати для вас смачну зернову каву, ми відповідально контролюємо кожен етап виробництва:

Відстежуємо свіжі кавові збори по всьому світові, а потім замовляємо зерна безпосередньо з плантацій. Періодично відвідуємо плантації особисто, щоб відібрати сорти з найяскравішою смаковою гамою.

Поціновувачам – свіжообжарена каву, країні – економічна вигода.

Обсмажуємо зерна в ростері компанії «TOPER» – однієї з кращих в світі з виробництва кавового обладнання. Ростер індивідуальної збірки з комп'ютерним управлінням допомагає нам розкрити аромат кавових зерен до найтонших відтінків.

Поціновувачам – свіжообжарена каву, країні – економічна вигода.

Вчимося обсмажуванню у світових гуру кавової індустрії. Міцгі знання в поєднанні з українською гостинністю допомагають нам створювати сервіс, який відповідає стандартам провідних кавових культур світу.

Свіжість – беззаперечна перевага української кави

Свіжість обсмажування – один з головних чинників, що впливають на смак кави. Чим більше часу проходить з моменту обсмажування, тим слабше стає смак. Вже через 21 день після обсмажування кавові зерна починають втрачати насиченість, через 2 місяці – позбавляються більше 60% смако-ароматичних відтінків.

Для нас важливо, щоб ви отримали каву в самому розквіті смаку, тому ми відправляємо зерна в торговий обіг вже через 4 дні після обсмажування. А якщо протягом місяця після обсмаження не встигаємо продати всю кількість, то залишки знімаємо з продажу.

Що стосується імпортної кави, вона потрапляє до українців вже не в найсвіжішому стані. Адже тільки на її транспортування йде понад 30 днів:

Поціновувачам – свіжообжарена каву, країні – економічна вигода.

Купуй українське – плати українцям

Обираючи українську кави, ви підтримуєте економіку держави, в якій вчитеся, працюєте і будуєте сім'ю. Обираючи каву DATIS, ви стаєте частиною сім'ї кавових гурманів України.

Попередня статтяНаступна стаття
Вас може зацікавити
14.03.2023
Розповідаємо про проміжні результати акції через 7 місяців після запуску.
Докладніше
05.10.2021
Денис розповідає про свою улюблену каву та показує, як її смачно приготувати
Докладніше
04.08.2021
Та що означає символіка компанії? Ви питали — ми відповідаємо.
Докладніше
02.03.2021
Розповідає Денис Погорілий - директор компанії DATIS і майстер з обсмажування кавових зерен.
Докладніше