Останні 7 років в Україні спостерігається справжній кавовий бум. Основні тенденції – зменшення частки споживання домашньої кави на користь напоїв «на винос» та перехід з розчинної кави на натуральне зерно.
DATIS - компанія з європейськими технологіями та українською душею
Щоб створювати для вас смачну зернову каву, ми відповідально контролюємо кожен етап виробництва:
Відстежуємо свіжі кавові збори по всьому світові, а потім замовляємо зерна безпосередньо з плантацій. Періодично відвідуємо плантації особисто, щоб відібрати сорти з найяскравішою смаковою гамою.
Обсмажуємо зерна в ростері компанії «TOPER» – однієї з кращих в світі з виробництва кавового обладнання. Ростер індивідуальної збірки з комп'ютерним управлінням допомагає нам розкрити аромат кавових зерен до найтонших відтінків.
Вчимося обсмажуванню у світових гуру кавової індустрії. Міцгі знання в поєднанні з українською гостинністю допомагають нам створювати сервіс, який відповідає стандартам провідних кавових культур світу.
Свіжість – беззаперечна перевага української кави
Свіжість обсмажування – один з головних чинників, що впливають на смак кави. Чим більше часу проходить з моменту обсмажування, тим слабше стає смак. Вже через 21 день після обсмажування кавові зерна починають втрачати насиченість, через 2 місяці – позбавляються більше 60% смако-ароматичних відтінків.
Для нас важливо, щоб ви отримали каву в самому розквіті смаку, тому ми відправляємо зерна в торговий обіг вже через 4 дні після обсмажування. А якщо протягом місяця після обсмаження не встигаємо продати всю кількість, то залишки знімаємо з продажу.
Що стосується імпортної кави, вона потрапляє до українців вже не в найсвіжішому стані. Адже тільки на її транспортування йде понад 30 днів:
Купуй українське – плати українцям
Обираючи українську кави, ви підтримуєте економіку держави, в якій вчитеся, працюєте і будуєте сім'ю. Обираючи каву DATIS, ви стаєте частиною сім'ї кавових гурманів України.