Батончик гречано-шоколадний «Диня»
- Відправляємо по Україні через служби Нова Пошта, Укрпошта
- Самовивіз з кав'ярень торгової мережі DATIS
- Готівкою
- На карту Приват банка
- Післяплатою
- За допомогою платіжної системи LiqPay
- Нараховуємо 5% від вартості покупки на ваш бонусний рахунок для сплати наступних замолвень.
Вага: 20 г;
Склад: какао масло, паста кеш’ю, чай гречаний на основі татарської гречки, сублімований банан 100%, веган протеїн, кокосовий цукор, в’ялена диня, гімалайська сіль, бурбонська ваніль;
Термін і спосіб зберігання: 6 місяців у сухому місці при температурі від +4°С до +18°С, уникаючи попадання прямих сонячних променів.
Смакові якості
Веган-шоколад ручної роботи з додаванням в'яленої дині. Виготовлений на основі насіння татарської гречки. Шоколадно-фруктовий смак з нотами вівсяного печива.
Корисні властивості батончика
Веган-шоколад підійде тим, хто не вживає продукти тваринного походження або просто стежить за правильністю харчування. Він не містить білий цукор, барвники та консерванти.
Батончик на основі гречаного чаю — це мега корисна альтернатива звичним солодощам. Він готується з обсмажених зерен татарської гречки, що містить такі оздоровчі речовини:
- білки, вуглеводи, клітковину;
- 18 видів амінокислот, 8 з яких незамінні;
- ліпіди (ненасичені жирні кислоти);
- 26 флавоноїдів та 16 фенольних сполук з антиоксидантними властивостями;
- вітаміни А, С, В1, В2, В6, Е, РР;
- Мікроелементи: магній, калій, кальцій, мідь, залізо, цинк, селен, фосфор.
Гречка має низький глікемічний індекс. Клітковина у складі приносить почуття ситості, що допомагає втамовувати голод на дієті. У батончиках немає лактози і глютена, які важко засвоюються, або, як буває, зовсім не переносяться. Наш шоколад не викликає алергії. Його можна дітям і мамам, що годують.