Розповідає Денис Погорілий - директор компанії DATIS і майстер з обсмажування кавових зерен.
Секрет №1. Любов до натуральної кави
Все почалося навесні 2013 року, коли я вперше спробував каву зі свіжообсмажених зерен. Смак натуральної кави настільки мене вразив, що мені захотілося всім про неї розповісти та пригостити. В результаті був куплений ростер, на якому я почав обсмажувати зерна. Першими покупцями стали близькі мені люди. Потім пішли перші замовлення. Так, любов до свіжої кави за 7 років перетворила мене на власника мережі кав'ярень DATIS.
test test
Секрет №2. Злагоджена командна робота
Сьогодні в DATIS я, як і на початку, виконую роль майстра з обсмажування зерен – сам створюю смак та аромат нашої кави. Але тепер поруч зі мною крута команда. Це 22 профі, котрі знають свою справу: бариста, брендбариста, кондитери, логісти, адміністратори, маркетологи. Без них нічого б не вийшло.
Секрет №3. Велика родина поціновувачів DATIS
Коли ми починали, про каву DATIS ніхто не знав. Але ви, наші покупці, прийняли та полюбили його. Я вдячний кожному, хто з готовністю відкриває для себе нові сорти та разом з нами занурюється в кавову культуру. Спасибі, що поділяєте наші цінності – тільки свіжа кава в пачках, тільки натуральні продукти в десертах.